[吞食一流] 長板7號
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

各位可愛的團友^o^

5 posters

向下

各位可愛的團友^o^ Empty 各位可愛的團友^o^

發表  笨平 周一 12月 22, 2008 7:54 pm

可愛的團友們....
距離下星期的團戰已經不遠了~
經過第一次團戰....
傾城<<<lee個團太串了,,,,
說我地團怕佢...
而且更惡言對待我們的團長 pale
為左要出番一啖氣, 就算我地輸梗, 都要同佢地打過~
請大家在這幾天盡量升等.....
在星期六同佢地痛痛快快打一場,,,, 等佢地知道我地唔係好蝦.... sunny
依家團長松本同重要幹部行雲已經到其他團學習一些團戰的技巧...
當佢地歸來之時..就是我們發威之日....
大家起來吧....不要再被其他人當成病貓.. 好好地幹爆傾城

突然有感而發><..... 唔好鬧我 No

笨平

文章總數 : 6
注冊日期 : 2008-11-06

回頂端 向下

各位可愛的團友^o^ Empty 回復: 各位可愛的團友^o^

發表  魔童叔叔 周一 12月 22, 2008 8:29 pm

亡魂魔童:「你既鬥志喚醒左我,我永遠與團.......長存!
我地偉大既魔王~~~快d增加魔王軍既實力啦!!
令黑暗覆蓋大地,令血流成河吧 Twisted Evil
呼呼哈哈哈哈哈!!!!!!!!!!」

魔童叔叔

文章總數 : 65
年齡 : 46
注冊日期 : 2008-11-12

回頂端 向下

各位可愛的團友^o^ Empty 回復: 各位可愛的團友^o^

發表  笨平 周二 12月 23, 2008 9:41 am

偉大既魔王, 復活吧....

affraid 呃post中=.=

笨平

文章總數 : 6
注冊日期 : 2008-11-06

回頂端 向下

發表  木土 周二 12月 23, 2008 7:02 pm

笨平 寫到:偉大既魔王, 復活吧....

affraid 呃post中=.=
呃post其實係咁呃嫁(哈哈...my favourite)
木土
木土

文章總數 : 24
年齡 : 32
注冊日期 : 2008-11-14

回頂端 向下

發表  零夜 周六 12月 27, 2008 7:47 pm

._.我都想升快d……
但呢排少玩

零夜

文章總數 : 88
注冊日期 : 2008-11-13

回頂端 向下

發表  卍明爭暗鬥卍 周日 12月 28, 2008 1:44 pm

可惜 呢排都要番工- -
卍明爭暗鬥卍
卍明爭暗鬥卍
Admin

文章總數 : 126
年齡 : 28
注冊日期 : 2008-11-05

http://blog.qooza.hk/bobby044132

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章