[吞食一流] 長板7號
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

我要走啦,高興既就入黎簽個名啊^^

+4
松本秀人
珮珩
卍明爭暗鬥卍
魔童叔叔
8 posters

1頁(共2頁) 1, 2  下一步

向下

我要走啦,高興既就入黎簽個名啊^^ Empty 我要走啦,高興既就入黎簽個名啊^^

發表  魔童叔叔 周一 11月 24, 2008 5:56 pm

天下何處不相逢~相逢何必曾相識 Razz
好高興認識大家,團以後就靠你地啦!
我偉大既魔王大人~要努力征服全世界啊 Twisted Evil
奸相佞臣--->明哥要搞多d爛gag令團熱鬧d~
玄雲...子龍...zero...行雲...你地係魔王大人既忠心且得力既抓牙,光大魔界就靠你地啦 Cool
萍萍~珮珮-3-~~~你地係魔界小有既魔女,需然邪惡,但都係魔王大人不可失既人材...要做團既幕僚啊!
零夜妹@v@~~~要比心機讀書啊,唔好唔爹唔釣啊。
小馬...屎仔...神也...烈火,你地係團既後起之秀~努力為團既發展而奮鬥,我會好安慰。
c理...係團裏面咁多個入面你係最重要果個,唔係因為你lv...或貢,你肯扶助新手...幫助團員...和上睦下,為團加強凝聚力,希望大家能受你感染,這是我最希望既 bounce
死基佬(青頭佬)雖然同你識左唔係好耐,但你好talk得...有你就唔會悶,我完全放心將團頻交比你 What a Face
幻天...你一定要超越我!代我打遍吞食,唔好令我失望!
最後係小蚊.......我唔知你會唔會黎睇我個post,但同你一齊打吞食係我走到現在既樂趣...我地係係吞2開始...我好想係吞2結束...我地幾時可以再一齊解任務呢?^^

其他我冇點名既,可能我對你認識唔深,但都希望大家為團多出點力!!!!

送上最真摰既祝福 cheers

魔童叔叔

文章總數 : 65
年齡 : 46
注冊日期 : 2008-11-12

回頂端 向下

我要走啦,高興既就入黎簽個名啊^^ Empty 回復: 我要走啦,高興既就入黎簽個名啊^^

發表  卍明爭暗鬥卍 周一 11月 24, 2008 7:54 pm

我一定會全力搞爛GAG
冇人會話我搞爛GAG好嫁^^
你放心,我一定會嫁
同埋 我叫左啊妹黎睇
我唔G佢會唔會黎睇
不過...
你放心 我同大家搞好個團佢
(手放心口)
卍明爭暗鬥卍
卍明爭暗鬥卍
Admin

文章總數 : 126
年齡 : 28
注冊日期 : 2008-11-05

http://blog.qooza.hk/bobby044132

回頂端 向下

我要走啦,高興既就入黎簽個名啊^^ Empty 回復: 我要走啦,高興既就入黎簽個名啊^^

發表  珮珩 周一 11月 24, 2008 8:29 pm

留言留言留言留言留言留言留言留言留言留言留言留言留言留言留言留言留言留言留言留言留言留言留言留言留言 cheers
人不在人不在人不在人不在人不在人不在人不在人不在人不在人不在人不在人不在人不在人不在人不在人不在人不在人不在人不在人不在 bom

珮珩

文章總數 : 14
注冊日期 : 2008-11-04

回頂端 向下

發表  魔童叔叔 周二 11月 25, 2008 10:50 am

卍明爭暗鬥卍 寫到:我一定會全力搞爛GAG
冇人會話我搞爛GAG好嫁^^
你放心,我一定會嫁
同埋 我叫左啊妹黎睇
我唔G佢會唔會黎睇
不過...
你放心 我同大家搞好個團佢
(手放心口)

a ni a do go zhaii ma shu 大丈夫ga wa da shi afro

魔童叔叔

回頂端 向下

發表  魔童叔叔 周二 11月 25, 2008 10:52 am

珮珩 寫到:留言留言留言留言留言留言留言留言留言留言留言留言留言留言留言留言留言留言留言留言留言留言留言留言留言 cheers
人不在人不在人不在人不在人不在人不在人不在人不在人不在人不在人不在人不在人不在人不在人不在人不在人不在人不在人不在人不在 bom

ga 珮要多d 出聲啊,唔好淨係"掛"住加lv啊 tongue

魔童叔叔

回頂端 向下

發表  松本秀人 周三 11月 26, 2008 3:13 pm

再見...我的初戀 No

松本秀人
Admin

文章總數 : 33
注冊日期 : 2008-11-04

http://tf2clan.1talk.net

回頂端 向下

發表  卍明爭暗鬥卍 周三 11月 26, 2008 5:00 pm

松本秀人 寫到:再見...我的初戀 No
佢...佢...佢...係咩?!~
果然冇錯 你地係gay的
我睇錯你啦 團長..
卍明爭暗鬥卍
卍明爭暗鬥卍
Admin

http://blog.qooza.hk/bobby044132

回頂端 向下

發表  卍明爭暗鬥卍 周三 11月 26, 2008 5:00 pm

卍明爭暗鬥卍 寫到:
我睇錯你啦 團長..
當然 我都係搞爛gag
卍明爭暗鬥卍
卍明爭暗鬥卍
Admin

回頂端 向下

發表  零夜 周三 11月 26, 2008 5:52 pm

(>д<;)/ 好不容易找到個可以給我玩的叔叔
(〒Д〒)沒想到這麼快就要分開了Q︹Q
╰(′-‵)╯ 雖然認識你不是很久的說-3-
(T Д T)雖然要分開 __|̅|○ (點解個天咁對我)[五體投地]
(˚ Д ˚)但都希望你去到澳洲會開開心心、快快樂樂>口<///
(・∀・) 找天一起來個合照吧。v。///

零夜

文章總數 : 88
注冊日期 : 2008-11-13

回頂端 向下

發表  卍明爭暗鬥卍 周三 11月 26, 2008 7:00 pm

比你玩的叔叔- -
卍明爭暗鬥卍
卍明爭暗鬥卍
Admin

回頂端 向下

發表  零夜 周三 11月 26, 2008 9:02 pm

卍明爭暗鬥卍 寫到:比你玩的叔叔- -

ノ~∇~)ノ哇呵呵呵呵

零夜

回頂端 向下

發表  魔童叔叔 周四 11月 27, 2008 12:50 pm

我走左.....都想睇到你同明哥幸福 Embarassed

魔童叔叔

回頂端 向下

發表  魔童叔叔 周四 11月 27, 2008 12:53 pm

卍明爭暗鬥卍 寫到:
我睇錯你啦 團長..

我走左.....團長大魔王就交比你照顧!征服全世界就要你地(奸明/魔王)相劍合壁先得。

魔童叔叔

回頂端 向下

發表  魔童叔叔 周四 11月 27, 2008 1:02 pm

零夜 寫到:(>д<;)/ 好不容易找到個可以給我玩的叔叔
(T Д T)雖然要分開 __|̅|○ (點解個天咁對我)[五體投地]
(˚ Д ˚)但都希望你去到澳洲會開開心心、快快樂樂>口<///

XD~~~~~我都唔想同零夜妹分開架(都未同你可樂溝雪碧ccc~)
無奈....野狼的我終歸要找到自己要死去的地方^ ^
(=T=)
感謝零夜妹既祝福.....搵日一齊再沖.... 唔好啊!!!----> bounce (踢開左)
@v@合照?淨係我地兩個?好啊XD~~~~~~~~

魔童叔叔

回頂端 向下

發表  魔童叔叔 周四 11月 27, 2008 1:05 pm

零夜 寫到:

ノ~∇~)ノ哇呵呵呵呵
唔知仲有冇機會......再俾你玩呢?

魔童叔叔

回頂端 向下

發表  卍明爭暗鬥卍 周四 11月 27, 2008 5:17 pm

回叔叔:我估有可能
回團長:我唔係gay嫁- -
卍明爭暗鬥卍
卍明爭暗鬥卍
Admin

回頂端 向下

發表  零夜 周四 11月 27, 2008 8:24 pm

魔童叔叔 寫到:

XD~~~~~我都唔想同零夜妹分開架(都未同你可樂溝雪碧ccc~)
(=T=)
感謝零夜妹既祝福.....搵日一齊再衝.... 唔好啊!!!----> bounce (踢開左)

-口-+呆夜神腿~看招
O.O合照…都要等岩時間…

零夜

回頂端 向下

發表  零夜 周四 11月 27, 2008 8:25 pm

魔童叔叔 寫到:
零夜 寫到:

ノ~∇~)ノ哇呵呵呵呵
tongue 一定有既
等你返黎 tongue

零夜

回頂端 向下

發表  馬仔﹏ 周四 11月 27, 2008 10:12 pm

小馬=V=" 好似我個名 ( 當有我份 ) ... XD
馬仔﹏
馬仔﹏

文章總數 : 13
年齡 : 33
注冊日期 : 2008-11-24

回頂端 向下

發表  卍明爭暗鬥卍 周四 11月 27, 2008 10:13 pm

唔好唔記得我 我右影^
卍明爭暗鬥卍
卍明爭暗鬥卍
Admin

回頂端 向下

發表  魔童叔叔 周五 11月 28, 2008 1:15 pm

馬仔﹏ 寫到:小馬=V=" 好似我個名 ( 當有我份 ) ... XD

我想問好耐啦~小馬同馬仔係咪同一個人??

魔童叔叔

回頂端 向下

發表  魔童叔叔 周五 11月 28, 2008 1:18 pm

卍明爭暗鬥卍 寫到:回叔叔:我估有可能
回團長:我唔係gay嫁- -

明明同團長有一手....仲扮野=w=

魔童叔叔

回頂端 向下

發表  魔童叔叔 周五 11月 28, 2008 1:20 pm

零夜 寫到:
魔童叔叔 寫到:

(=T=)
感謝零夜妹既祝福.....搵日一齊再衝.... 唔好啊!!!----> bounce (踢開左)

-口-+呆夜神腿~看招
O.O合照…都要等岩時間…

同你...兩個人影咪唔洗岩時間囉 What a Face

魔童叔叔

回頂端 向下

發表  魔童叔叔 周五 11月 28, 2008 1:22 pm

零夜 寫到:
魔童叔叔 寫到:
零夜 寫到:

ノ~∇~)ノ哇呵呵呵呵
tongue 一定有既
等你返黎 tongue
我番黎...你都大個女lu....唔識我lu(飲泣中....)

魔童叔叔

回頂端 向下

發表  魔童叔叔 周五 11月 28, 2008 1:23 pm

卍明爭暗鬥卍 寫到:唔好唔記得我 我右影^

我要同零夜妹影合照先同你影!(怒)

魔童叔叔

回頂端 向下

1頁(共2頁) 1, 2  下一步

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章