[吞食一流] 長板7號
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[大抽獎] 黑馬 20等用, +3速度! 有條件限制!

+7
魔童叔叔
BlacK┬Devil
卍明爭暗鬥卍
猛將.趙子龍
milkkururu
珮珩
松本秀人
11 posters

向下

[大抽獎] 黑馬 20等用, +3速度! 有條件限制! Empty [大抽獎] 黑馬 20等用, +3速度! 有條件限制!

發表  松本秀人 周四 11月 13, 2008 7:06 pm

本團創立3星期

本人將會送出[黑馬] 作為獎禮! 市價大約20M
條件當然會嚴格D,不過希望大家唔好傷感情同介意! 抽獎只係為左令大家團隊有信心!!
將會在3-4日後抽出,等大家有時間加貢獻

1) 貢獻度必須有3000度 (超易達到,捐包子最快)
2) 必須係論壇會員, 職位不限, 等級限20
3) 必須有3次論壇發言貼 (防止D人為左黑馬先註冊)
4) 必須係11月13日前加入團隊 (都係防止D人為左黑馬先註冊)
5) 請對團隊忠心!, 為取黑馬然後販賣者必死-,-. (留黑馬給有需要人士)
6) 一定要跟格式! 不然作費

如各位有以上條件, 請由1-100揀出你喜歡既號碼
我會用軟件隨機揀一個號碼, (最接近者勝

SAMPLE :

我的遊戲ID:
我揀既號碼:
[隨你]如果抽唔到黑馬...你仲想要咩,,不要貪心,可以揀精華,真完等等):

松本秀人 在 周四 11月 13, 2008 7:22 pm 作了第 1 次修改

松本秀人
Admin

文章總數 : 33
注冊日期 : 2008-11-04

http://tf2clan.1talk.net

回頂端 向下

[大抽獎] 黑馬 20等用, +3速度! 有條件限制! Empty 回復: [大抽獎] 黑馬 20等用, +3速度! 有條件限制!

發表  珮珩 周四 11月 13, 2008 7:17 pm

我的遊戲ID:珮珩
我揀既號碼:17啦= =

珮珩

文章總數 : 14

回頂端 向下

[大抽獎] 黑馬 20等用, +3速度! 有條件限制! Empty 回復: [大抽獎] 黑馬 20等用, +3速度! 有條件限制!

發表  milkkururu 周四 11月 13, 2008 7:46 pm

我的遊戲ID:曹長
我揀既號碼:65

milkkururu

文章總數 : 6

回頂端 向下

發表  猛將.趙子龍 周四 11月 13, 2008 8:09 pm

我的遊戲ID:猛將.趙子龍
我揀既號碼:40

猛將.趙子龍

文章總數 : 4
年齡 : 30

回頂端 向下

發表  卍明爭暗鬥卍 周四 11月 13, 2008 9:29 pm

我的遊戲ID:卍明爭暗鬥卍
我揀既號碼:22啦 LUCKY NUMBER (同你講 我鐘意女同學NO.)(小學= =)12

卍明爭暗鬥卍 在 周六 11月 22, 2008 6:22 pm 作了第 1 次修改
卍明爭暗鬥卍
卍明爭暗鬥卍
Admin

文章總數 : 126
年齡 : 28
注冊日期 : 2008-11-05

http://blog.qooza.hk/bobby044132

回頂端 向下

發表  BlacK┬Devil 周六 11月 15, 2008 10:30 pm

我的遊戲ID:BlacK┬Devil
揀的no. is:16

BlacK┬Devil

文章總數 : 3
注冊日期 : 2008-11-15

回頂端 向下

發表  魔童叔叔 周日 11月 16, 2008 6:42 pm

我的id:魔童叔叔
我揀number係29(中學編號) alien

魔童叔叔

文章總數 : 65
年齡 : 46
注冊日期 : 2008-11-12

回頂端 向下

發表  神也發火了 周一 11月 17, 2008 6:22 pm

我的遊戲ID:神乜發火了
揀的no:72

神也發火了

文章總數 : 6
注冊日期 : 2008-11-17

回頂端 向下

發表  zero仔仔 周日 11月 30, 2008 1:12 am

我的遊戲ID:Zero仔仔
我揀既號碼:21

zero仔仔

文章總數 : 5
注冊日期 : 2008-11-13

回頂端 向下

發表  卍明爭暗鬥卍 周日 11月 30, 2008 1:46 am

zero仔仔 寫到:我的遊戲ID:Zero仔仔
我揀既號碼:21
已經抽左啦- -
卍明爭暗鬥卍
卍明爭暗鬥卍
Admin

文章總數 : 126
年齡 : 28
注冊日期 : 2008-11-05

http://blog.qooza.hk/bobby044132

回頂端 向下

發表  卍死神乂幻影 周日 11月 30, 2008 8:50 am

id:卍死神乂幻影

我揀45號

卍死神乂幻影

文章總數 : 4
注冊日期 : 2008-11-13

回頂端 向下

發表  Endless+ 周日 11月 30, 2008 4:42 pm

我07號啦..
因為我生日日子-V-"

Endless+

文章總數 : 2
注冊日期 : 2008-11-30

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章